Home / Sport / Dan Alexa, supranumit și „chirurgul„ este noul tehnician al echipei de pe malul Borcei!

Dan Alexa, supranumit și „chirurgul„ este noul tehnician al echipei de pe malul Borcei!

Fostul antrenor al echipei din Liga 1, Concordia Chiajna, Dan Alexa a semnat un contract pe 1 an de zile cu posibilitatea de prelungire cu gruparea Dunărea Călărași. Alexa a mai pregătit în cariera sa de antrenor formații ca Poli Timișoara, ASA Tg. Mureș, Concordia și Rapid București. „Am avut mai multe discuții cu diferiți antrenori. Alexa a acceptat oferta noastră. El vine în această seară la Călărași și mâine va fi pe banca Dunării la meciul pe care îl jucăm acasă cu CS Balotești„, a declarat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

În altă ordine de idei, călărășenii s-au despărțit în această perioadă de doi jucători: Bogdan Stancu și Gelu Velici. „Vom mai aduce jucători. Este și normal după ce ne-au plecat doi jucători. Suntem în proporție de 70% să aducem doi fotbaliști buni„, a mai spus Brișan.

Dunărea Călărași joacă mâine pe stadionul „Ion Comșa„ al 3-lea meci din Liga a 2-a la fotbal în compania formației CS Balotești cu începere de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 5 ron.

Cătălin NIȚU-Ofițer de presă / AFC Dunărea 2005 Călărași

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …