Home / Sport / Fotbal / Liga a 2-a: Dunărea Călărași – Luceafărul Oradea, sâmbătă 18 martie, ora 11:00, la Călărași!

Fotbal / Liga a 2-a: Dunărea Călărași – Luceafărul Oradea, sâmbătă 18 martie, ora 11:00, la Călărași!

AFC Dunărea Călărași va disputa sâmbătă, 18 martie un nou meci în cadrul etapei a 25-a contra echipei Luceafărul Oradea. Partida va avea loc de la ora 11:00 pe stadionul „Ion Comșa„ din incinta Complexului Sportiv Municipal, Călărași. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea se află pe locul 12 în clasamentul Ligii a 2-a la fotbal cu 25 puncte,  în vreme ce adversarul de sâmbătă ocupă poziția a 9-a cu 27 de puncte.

Adrian Mihalcea – antrenor Dunărea Călărași: „Este un meci foarte important pentru noi mai ales că avem șansa să obținem câteva poziții în clasament dacă vom câștiga. Echipa noastră practică un fotbal plăcut, suntem în creștere, am luat două puncte în fața unor formații de top (Mioveni și Brașov), suntem pe drumul cel bun. Îi așteptăm pe suporteri să ne susțină așa cum au fost la meciul cu Brașov. Le mulțumim că ne sunt alături și că au încredere în noi!„

 

Reziliere contract

Fundașul călărășean Costin Mihuț a cerut rezilierea contractului cu AFC Dunărea 2005 Călărași din motive personale. Astfel, în urma unei analize, conducerea grupării de pe malul Borcei a renunțat la contractul pe care Mihuț îl semnase în iarnă la Călărași.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …