Home / Actualitate / Iată ce poți face la Constanța în luna noiembrie – câteva evenimente pe care să nu le ratezi

Iată ce poți face la Constanța în luna noiembrie – câteva evenimente pe care să nu le ratezi

Peste orașul de la malul mării nu se așterne liniștea odată cu venirea sezonului rece, oferindu-le în continuare localnicilor și turiștilor diversitate în materie de evenimente: concerte, teatru, petreceri tematice, precum și alte manifestări culturale și artistice.

Dacă ultima lună de toamnă te găsește la Constanța într-un un week-end liber, în interes de serviciu, în vizită la rude sau chiar într-o mini-vacanță planificată, află că vei avea cu ce să-ți umpli programul!

 

Ce evenimente oferă orașul de la malul mării în luna noiembrie

Indiferent cum preferi să-ți petreci timpul, vei găsi cu siguranță un concert sau un eveniment pe placul tău. De aceea, le-am selectat pe cele mai interesante dintre ele, pentru a-ți ușura alegerile:

  • Concerte pentru toate gusturile muzicale

Chasing I:  în clubul Doors, de la 21.00 – 15 noiembrie

Horia Brenciu: la Casa de Cultură a Sindicatelor – 16 noiembrie.

Vescan: în Heaven’s Hell, de la 22.00 – 16 noiembrie.

Sarmalele Reci: în clubul Doors, de la 19.30 – 18 noiembrie.

Smiley: la Casa de Cultură a Sindicatelor – 18 noiembrie.

Concert live Loredana Groza: în clubul Luv, de la 23.00 – 23 noiembrie.

Luna Amara – turneu lansare album: în Rock Halle – 23 noiembrie

Vama: în clubul Doors, de la 20.00 – 24 noiembrie.

  • Piese de teatru

10 noiembrie, 19.00: Magnolii de Oțel, Teatrul Avangardie.

13 noiembrie: Străini în noapte la Casa de Cultură

  • Stand-up Comedy

Poate ești fan declarat stand-up și nu ratezi nicio ocazie să participi la unul, așa că, dacă ești prin Constanța în ultimele zile de toamnă, îi poți vedea pe:

  • Stand-up cu Maria, Mincu și Banciu în club Doors, 21 noiembrie, de la 19.30.

Iar în data de 30 noiembrie, localnicii și turiștii sunt invitați în Piața Ovidiu pentru celebrarea zilei naționale cu trupa Subcarpați. De câțiva ani, trupa ale cărei piese îmbină muzica tradițională cu beat-uri actuale, organizează un turneu cu ocazia acestei celebrări „Sărbătoarea Subcarpați”, iar pentru constănțeni și cei care se află la sfârșitul lunii în oraș, intrarea este liberă!

 

Ce îți recomandăm în funcție de motivul pentru care te afli în oraș

Dacă locuiești sau ai locuit în Constanța, iar acum ești în vizită la rude, cunoști deja principalele localuri unde se mănâncă specialități alese, ai vizitat principalele atracții turistice, așa că te vei orienta spre seri cu evenimente, pentru a face ceva nou. Nu ar strica însă să reiei vizitarea obiectivelor turistice – se spune că orice loc pe care îl revizităm ne oferă ceva nou de fiecare dată.

În cazul în care ești pentru câteva zile în Constanța, alături de familie și prieteni, printre ai cărei membri se numără și copiii, te poți organiza cu restul părinților, cumpărând în prealabil și niște buchete de flori, și puteți merge la Super Show Leon Magdan și Magicianul Antonio, la Casa de Cultură a Sindicatelor – 11 noiembrie, de la 18.00. Spectacolul nu doar că este interactiv și se adresează întregii familii, dar include și diverse activități: trucuri de magie, scenete, teatru de umbre, povești, jocuri.

În ceea ce privește vacanțele planificate, perioadele care depășesc un week-end, vei avea nevoie de un plan organizat, eventual chiar venirea într-una dintre săptămânile cu evenimente mai multe. Între evenimente și mesele luate în cele mai frumoase locații, poți face și o plimbare la malul mării – pentru a cunoaște și altă parte a iubitei Mări Negre.

 

About admin

Check Also

Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul ”Promovarea incluziunii sociale prin înființarea unui club al pescarilor dunăreni din Municipiul Călărași”

Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a semnat, la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, …