Home / Sport / Meci tare la Polivalentă, Dunărea Călărași – United Galați

Meci tare la Polivalentă, Dunărea Călărași – United Galați

dunarea_calarasiCălărășenii au pierdut meciul cu United Galați după o greșeală copilărească a portarului Eugen Cinaru. Până la minutul fatal, echipa lui Șotârcă a arătat un fotbal de calitate. Dunărea Călărași – United Galați 0 – 3. 

O primă repriză destul de bună făcută de Dunărea în etapa a 6-a la futsal, în fața propriilor suporteri cu United Galați. Trupa pregătită de Marian Șotârcă a avut ocazii mari de a puncta și minute bune în care și-a ținut adversarul în șah. United Galați este una dintre echipele care se bate la titlu sezonul acesta în Liga 1 la futsal. Uneori, fotbalul este nedrept și, în partea secundă, portarul Andrei Moldoveanu a suferit o accidentare, fiind înlocuit cu Eugen Cinaru. Acesta din urmă, la câteva minute după ce și-a ocupat postul, scapă balonul în poartă după o pasă a unui coechipier. 0 – 1 și partida se rupe definitiv, oaspeții mai punctând de încă două ori până la final, chiar dacă Șoti & Co au încercat să redreseze partida.

Posibil să nu fi fost doar vina lui Cinaru în totalitate având în vedre că în timpul jocului suprafața lipită pe podea formase unele denivelări…

Față de echipa de la iarbă, la futsal, lotul este unul omogen. Jucătorii se cunosc foarte bine între ei și este destul de unit. Chiar dacă de această dată, Cinaru a greșit flagrant, au fost multe partide în care el a fost portarul decisiv și și-a salvat echipa.

Dunărea are 9 puncte după 6 meciuri în campionatul Ligii 1 la futsal și etapa următoare se va deplasa la Reșița pentru a întâlni echipa din localitate, Muncitorul.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Canotaj: Nicoară Cristian – vicecampion european de juniori

Cristian-Vasile Nicoară, sportiv legitimat la secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar Călărași și pregătit …