miercuri , 29 noiembrie 2023
Home / Actualitate / Ambasadorul Belarusului în România, Andrei Grinkevich a fost alături de Nelu Tatu la sărbătoatea comunei Vîlcelele

Ambasadorul Belarusului în România, Andrei Grinkevich a fost alături de Nelu Tatu la sărbătoatea comunei Vîlcelele

25 mai – Ziua Eroilor şi Înălțarea Domnului

Joi 25 mai, ca în fiecare an, în comuna Vâlcelele a fost mare sărbătoare, este o zi în care localnicii din Floroaica şi Vîlcelele cinstesc  eroii căzuţi pe frontul de luptă. Autorităţi locale, invitaţi de seamă, copii şi bătrâni s-au adunat la monumentul din faţa Primăriei Vâlcelele şi la statuia Grenadierului Constantin Muşat, pentru a comemorara jertfa pentru patrie în Primul Război Mondial a străbunilor acestor sate.
Prezent la eveniment, Ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich a fost încântat de amploarea manifestărilor: „Pentru mine este o onoare deosebită de a fi alături de dumneavoastră la la minunata comună Vîlcelele, la această sărbătoare. Sincere urări de prosperitate comunei şi tuturor locuitorilor, pace în primul rând, sănătate şi tot ce-i mai bun pe lumea asta”. La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, reprezentatul Camerei de Comerţ a Belarusului, Severian Cotic, reprezentanţi  Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, comisar Puică Iulian şi agent şef adjunct Băjenaru Mihai, Bogdan Marius din cadrul ISU Călăraşi, inspector principal al Poliţiei de Frontieră, Cotleţ Lucian, inspetor şcolar general, prof. Constantin Tudor, locotenent colonel Marcu Ionel, comandantul IJJ Călăraşi.

belarus_vilcelele (1)belarus_vilcelele (2)belarus_vilcelele (4)belarus_vilcelele (8)belarus_vilcelele (7)belarus_vilcelele (6)belarus_vilcelele (5)belarus_vilcelele (3)

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …