Home / Actualitate / Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

S.C. TODAIO S.R.L., cu sediul in strada Macului, nr. 96, loc. Calarasi, jud. Calarasi,, titular al proiectului “CONSTRUCTIE CENTRU DE PROIECTARE SI FABRICARE DE PRODUSE INDIVIDUALIZATE PRIN TEHNOLOGII INTEGRABILE IN INDUSTRIE 4.0”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “CONSTRUCTIE CENTRU DE PROIECTARE SI FABRICARE DE PRODUSE INDIVIDUALIZATE PRIN TEHNOLOGII INTEGRABILE IN INDUSTRIE 4.0”, propus a fi amplasat in strada Grivita, nr. 199, loc. Calarasi, jud. Calarasi.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …