Home / Actualitate / Ecologiştii călărăşeni participă la alegerile parlamentare

Ecologiştii călărăşeni participă la alegerile parlamentare

PER Călăraşi a depus liste complete pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie. Partidul Ecologist Român îşi propune să devina a treia forţă politică din judeţul Călăraşi. Prima poziţie la Camera Deputaţilor este deţinută de omul de afaceri Botoşineanu Romeo, secondat de jurnalistul Valentin Popa. La Senat prima poziţie este deţinută de Marian Palazu, un jurist profesionist apreciat pentru activitatea desfăşurată în administraţia publică locală.

 Botoşineanu Romeo-candidat la Camera Deputaţilor : ,, Sunt onorat să candidez pentru funcţia de deputat în judeţul în care am crescut, m-am pregătit pentru viaţă şi în care am continuat să investesc în oameni. Am băut apă din Dunăre şi acest lucru nu se uită niciodată”.

Valentin Popa-candidat la Camera Deputaţilor: ,, Vă invităm să ne fiți alături în această acțiune pentru a face ceva util pentru următoarele generații.
Susținerea acțiunilor pentru un mediu mai curat și o viață mai sănătoasă este un concept de viață pe care ar trebui să îl avem implementat în suflet și în minte. Să ne ghideze zilnic atunci când putem alege să facem lucruri frumoase, când ne facem utili chiar dacă mai și greșim, când ne străduim să acționăm în loc să comentăm pe la colțuri, când nu renunțăm la dorința de schimbare”.

 Marian Palazu-candidat Senat: ,,În viaţa unui om  vin momente în care este imperios necesar să existe o schimbare. Am ales să mă implic în acest nou proiect politic cu speranţa că voi putea face mult mai multe pentru călărăşeni decât până acum. Candidatura pentru funcţia de senator, mă onorează şi mă obligă”.

Candidaţii PER Călăraşi pentru Camera Deputaţilor

  1. Botoşineanu Romeo
  2. Popa Vasile Valentin
  3. Drăghici Marinela Cezarina
  4. Ardeleanu Ioan
  5. Neagu Constantin
  6. Panait Lucian-Mădălin

Candidaţii PER Călăraşi pentru Senat

  1. Palazu Marian
  2. Chidu Georgeta
  3. Tudor Ion
  4. Oancea Nicolae

About admin

Check Also

REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – …