Home / Actualitate / Grav accident – Un lucrător de la Spații verzi a fost rănit grav după ce utilajul în care se afla s-a răsturnat

Grav accident – Un lucrător de la Spații verzi a fost rănit grav după ce utilajul în care se afla s-a răsturnat

O echipă de muncitori a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi Călărași  se afla astăzi, în jurul orei 11:12, în zona intersecției de la Agricol pentru a toaleta copacii. Persoana aflată în utilaj și care se ocupa de tăiat crengile cu o drujbă a căzut de la înălțime pe carosabil, după ce nacela în care se afla a fost răsturnată, probabil, de o rafală de vânt.
Utilajul din care se acționa nu era poziționat pe picioarele de sprijin, iar lucrătorul nu purta echipament de protecție. Persoana accidentată a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean Călărași, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de urgență, de către un echipaj al SAJ, care a venit cu destul de multă întârziere, chiar dacă se afla la foarte mică distanță de locul incidentului. La fața locului s-au deplasat de asemenea Pompierii, Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală pentru a deplasa utilajul de pe carosabil și pentru a fluidiza traficul din zonă.

Se pare că nimeni nu verifică nimic.
Aflată la U.P.U. Călărași, directoarea Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, Adriana Brânză nu a dorit să facă niciun comentariu vizavi de incident.

 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …