Home / Actualitate / Lansarea volumului ”Cruciri din ochi de pălimar”, la Muzeul Municipal Călărași

Lansarea volumului ”Cruciri din ochi de pălimar”, la Muzeul Municipal Călărași

lansare_carte (3)La Muzeul Municipal Călăraşi a avut loc un eveniment cultural de excepţie- lansarea volumului lui Ştefan Bratosin, "Cruciri din ochi de pălimar". Profesor universitar doctor al mai multor Universităţi din Franţa, doctor honoris causa a mai multor Universităţi din România, o emblemă a culturii călăşene, profesorul Bratosin a avut dorinţa de a-şi lansa noul volum de poezii şi în oraşul natal, la Călăraşi. Poetul a fost prezentat de directorul Direcţiei pentru Cultură, prof. dr. Sorin Danciu, în timp ce volumul a fost prezentat de inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, prof. dr. Constantin Tudor. Ştefan Bratosin a prezentat o serie dintre ideile poeziilor şi a recitat o poezie.

La final s-au acordat autografe.

Menționăm și faptul că Ministerul Culturii, Direcţia pentru Cultură Călăraşi a oferit titlul "SIMBOL CULTURAL PENTRU CĂLĂRAŞI" profesorului universitar doctor, Ştefan Bratosin.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive