Home / Actualitate / Opt cupluri ,,de aur” din Fundeni au fost premiate la iniţiativa primarului Gheorghiţă Cărtuşanu

Opt cupluri ,,de aur” din Fundeni au fost premiate la iniţiativa primarului Gheorghiţă Cărtuşanu

Opt cupluri din Fundeni cu 50 de ani de căsnicie la activ, au fost premiate cu o “Diplomă de aur” și un premiu în valoare de 2000 lei pentru exemplul pozitiv pe care îl oferă comunității. Primarul Gheorghiţă Cărtuşanu a fost iniţiatorul proiectului de hotărâre .

Cuplurile au fost premiate în cadrul unei ceremonii organizate de primărie.

,,Având în vedere că în ultimii ani s-a reliefat trendul descendent al căsătoriilor, ceea ce a determinat scăderea natalității și creșterea numărului de divorțuri, ca o contrapondere a acestei situații, apare necesitatea de a încuraja încheierea căsătoriilor și prin exemplificarea căsătoriilor trainice a cuplurilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntrerupt. Într-o lume plină de instabilitate si agitatie, modelele de viață sunt pietre rare pe care trebuie să le păstrăm și prețuim! Lecțiile oferite de stabilitatea acestor familii trebuie să fie repere pentru comunitatea noastră” a declarat primarul comunei Fundeni-Gheorghiţă Cărtuşanu.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …