duminică , 25 octombrie 2020
Home / Cinema / Râjnoveanu urăște Diaspora !

Râjnoveanu urăște Diaspora !

(sursa VIDEO – youtube.com)

,,Să vină Diaspora că noi ne p…m pe ea!” – sloganul unor pesediști

Septuagenarul primar al comunei Roseţi, probabil inspirat de colegul său de partid, senatorul Bădălău, a demonstrat în cadrul unui interviu acordat unei ,,televiziuni” locale cât de mult respectă concetăţenii care au luat calea străinătăţii în speranţa unui trai mai bun:

,, Am cheltuit atâţia bani în perioada asta cu toţi cei care au venit din străinătate…oare ăştia care au venit din străinătate, cu ce conribuie la dezvoltarea societăţii româneşti? Poate am zis în sinea mea că …cu ocazia asta… poate ne dăm şi noi seama întradevăr că uneori cheltuim banii de pomană sau cum să vă spun…cheltuim fără rost…deci noi cheltuim pur şi simplu bani pentru educaţia tineretului nu ştiu ce…tineretul de fapt după ce noi l-am format profesional, pleacă din România se duce în altă parte…n-am înţeles noi cu ce rămânem? Noi facem cheltuieli într-adevăr dar…ce se întâmplă? Societatea asta a noastră, de fapt ţara asta a noastră, cine o dezvoltă din punct de vedere economic? Cei care lucrează în străinătate nu pun umărul cu nimic…dacă vine încoace, omul are pretenţii, ba că nu ai asigurat suficiente condiţii, ba că nu ştiu ce, dar el nu a participat cu nimic la realizarea acestor condiţii…noi ne dăm silinţa să facem treabă stradală, să facem utilităţile să executăm tot felul de lucrări…da ei îşi dă seama că nu au făcut nimic în România? Discutam cu mulţi care venea la uşă cu diferite probleme aici….şi dacă nu…legislaţia nu îţi permitea să rezolvi o anumită problemă, pleca bombănind şi spunea : ,,Asta-i ROMÂNIA ! ” …şi acum, mama România i-a primit pe toţi la sân cu toate că ei n-a contribuit cu nimic pentru mama Românie…nu ştiu ce să mai zic…”

Reamintim distinsului septuagenar Râjnoveanu, că românii din diaspora au trimis anul trecut în ţară, aproape trei miliarde de euro, fiind pe locul doi în Europa la sumele trimise acasă de cetăţenii care lucrează în afara graniţelor.

Mai mult decât atât, în comuna păstorită de prea mulţi ani de domnia sa, sute de familii plătesc taxe şi impozite din banii primiţi de la soţi, soţii sau rude care au lăsat totul în urmă pentru un trai mai bun. Dacă primarul Râjnoveanu atrăgea investitori în comună, poate mulţi dintre tinerii pe care îi critică de câte ori i se iveste ocazia, nu apucau drumul amar al străinătăţii.

PS: Preaînţeleptule primar, ţi s-a adus vreodată la cunoştinţă că în comuna Roseţi locuieşte o doamnă căsătorită de 12 ani care nu şi-a văzut soţul mai mult de un an în această perioadă? Doamna respectivă plăteşte taxele şi impozitele la primărie din banii primiţi de la soţ.

About admin

Check Also

PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI – 06 decembrie 2019 – 09 ianuarie 2020

Sala  CINEMA 3D/ 2D, B- dul 1 Mai, nr. 5A- Parcul central Preţul biletelor (acelaşi …