Home / Actualitate / Senatorul PNL, Ciprian Pandea: ,,Venim cu soluții reale la problemele oamenilor și ale mediului economic”

Senatorul PNL, Ciprian Pandea: ,,Venim cu soluții reale la problemele oamenilor și ale mediului economic”

Venim cu soluții reale la problemele oamenilor și ale mediului economic, mai ales într-o perioadă atât de dificilă cum este cea pe care o traversăm.
✅Guvernul condus de premierul Nicolae Ciucă a reușit ca în decurs de o lună să aprobe cele mai multe din măsurile cuprinse în Programul #SprijinpentruRomânia.
➡Una dintre cele mai importante măsuri este cea prin care sunt ajustate contractele de investiții publice în derulare, finanţate din fonduri naţionale şi europene, ca răspuns la creşterea preţurilor la materiale, manoperă, transport şi utilaje.
Sunt puse la dispoziție 5,2 miliarde lei în acest an pentru susţinerea investiţiilor publice.
?̂? ????? ???, ?? ???????????̆ ??????̦???? ?? ?? ????? ?????? ?̦????????? ????????, ???????? ??? ?????̦?? ??̆??̆???̦?. ???????? ?????? ?̂? ?????̆?̦????? ???? ???? ?? ??? ??? ??? ???????? ??̆??̆ ???????, ????????̆ ??̆????? ???????? ?? ???????? ?????̆.
ℹ Peste două treimi din măsurile prevăzute în pachetul #SprijinPentruRomânia sunt active și produc deja efecte. Valoarea totală a pachetului este de 17,3 miliarde de lei, iar valoarea măsurilor adoptate deja este de 11,5 miliarde de lei.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive