Home / Actualitate / ULTIMA ȘANSĂ !!! MANIFESTUL MEU PENTRU BUDEȘTI-APROZI-GRUIU-BUCIUMENI

ULTIMA ȘANSĂ !!! MANIFESTUL MEU PENTRU BUDEȘTI-APROZI-GRUIU-BUCIUMENI

Știu că v-ați plictisit de politică și de promisiuni !!!

Și eu m-am plictisit de politică și promisiuni !!!

Dorințele și aspirațiile cetățenilor din orașul Budești și satele noastre, Aprozi, Gruiu și Buciumeni sunt și dorințele și aspirațiile  mele.

Stimați cetățeni din Budești și satele noastre, Aprozi, Gruiu și Buciumeni:

EU și numai EURăducu Valentin, pot să vă ajut pe dumneavoastră, să putem trăi în localitățile noastre mai bine. Putem face din Budești, AproziGruiu și Buciumeni locuri mai curate, mai civilizate și mai moderne, pentru un trai mai bun!

DA !!! Ați citit bine ! Și eu vreau să fiu ajutat să trăiesc într-un mediu curat, civilizat și modern, pentru că și eu sunt cetățean ca și dumneavoastră, cei din Budești, Aprozi, Gruiu și Buciumeni! Și familia mea vrea să trăiască în condiții civilizate și cu toții avem nevoie de cineva dintre noi, care să vrea ce vrem noi și nu ce vor alții. Mie nu-mi place politica ca și dumneavoastră și din acest motiv, mult timp am aștepat ca altcineva să ne rezolve problemele. Și după mulți ani de așteptare zadarnică am constatat cu amărăciune că, dacă nu se implică cineva dintre noi, cetățenii care nu vrem politică, ci fapte, nu se va realiza nimic.

EU și numai EU, Răducu Valentin, sunt omul faptelor, nu al vorbelor. Doar eu, împreună doar cu dumneavoastră, adică NOI, putem reuși !

Este ultima șansă! VENIȚI LA VOT !!! Dacă nu veniți la vot, echipa pe care doresc să o formez alături de dumneavoastră și pe care am numit-o NOI, se va destrăma și va trebui să așteptăm încă treizeci de ani, pentru o speranță.

Nu lăsăți să ni se ia ultima șansă și VENIȚI LA VOT !!!

HAIDEȚI SĂ FIM O ECHIPĂ!

Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda PRO România – filiala Călărași, MFC: 21200010

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive