Home / Actualitate / Viceprimarul Ivanciu îl va susține în continuare pe Daniel Drăgulin

Viceprimarul Ivanciu îl va susține în continuare pe Daniel Drăgulin

Președintele organizației municipale a PNL Călărași, Viorel Ivanciu afirmă public că îl va susține în continuare pe actualul primar, Daniel Drăgulin, dar și că este pregătit să lupte pentru fotoliul de primar, în cazul în care Dan Drăgulin va avea alte planuri de viitor.
Aflat la jumătatea mandatului de viceprimar, Ivanciu își propune cinci priorități majore pentru ca lucrurile să se miște bine în folosul comunității.

Viorel Ivanciu a declarat:

,,În situația actuală, consider că interesele partidului sunt mai importante decât cele personale şi atunci obiectivul meu, în calitate de lider al organizaţiei municipale Călăraşi, cea mai mare din judeţ, este să contribui la fortificarea echipei Partidului Naţional Liberal pentru a câştiga bătăliile electorale care se profilează încă din acest an şi mă refer la alegerile europarlamentare din mai, respectiv prezidenţiale din noiembrie. Am fost, sunt şi voi rămâne în echipa care s-a dovedit de atâtea ori câştigătoare a PNL Călăraşi. Voi fi alături de primarul, Daniel Drăgulin, aşa cum din 2012 formăm o echipă dar şi de toţi ceilalţi liberali care-şi doresc ca PNL să rămână prima forţă politică din municipiu şi din judeţ.

Dacă Daniel Drăgulin , primarul în funcție și președintele organizației județene  PNL Călărași  dorește să continue parcursul politic și va candida pentru un nou mandat îl voi urma și  îl  voi sprijini necondiționat.

Dacă nu va candida, cu siguranță voi face pasul în față solicitând cetățenilor călărășeni  încrederea și sprijinul dumnealor.

Viorel Ivanciu are 5 priorități majore:

1, Creșterea calității serviciilor municipale în condițiile creșterii transparenței  consumului   de resurse publice

Un management transparent al resurselor publice la nivelul decidenților locali (de multe ori un cost ridicat pentru un serviciu se justifică prin calitate sporită/investiții consistente și vizibile) dar și un comportament civic corespunzător în comunitatea noastră va duce fără doar și poate la  creșterea calității serviciilor municipale.

2. Imbunătățirea disciplinei si respectării  legii cu privire la utilizarea domeniului public  ,disciplina urbanistică și disciplina în constructii –vom continua acțiunile începute,vom explica mai bine și vom întări parteneriatul cu cetățenii pentru un oraș mai frumos și funcțional.

3.  Introducerea tehnologiilor inteligente în administrarea și managementul politicilor publice și serviciilor municipale.  Nimic nu este posibil în viitor dacă comunitatea  noastră nu va introduce și utiliza tehnologiile inteligente  în toate domeniile. De aceea voi pleda de fiecare dată pentru introducerea și utilizare tehnologiilor digitale în administrația locală, în managementul serviciilor municipale ca bază pentru creșterea eficienței și  îmbunătățirea continuă a calității lor.

4. Imi reafirm dorința de a angaja politici mai deschise, mai responsabile și mai eficiente, de a promova transparenta instituționala și decizională, de a încuraja participarea civică la viața publică și folosirea noilor tehnologii în administrație. Demersurile sunt menite să îmbunătățească încrederea cetățenilor, mediului de afaceri și societății civile în autoritățile publice locale.

Asta înseamnă parteneriat public-privat .

 Parteneriatul public-privat reprezintă o modalitate relativ nouă a gestiunii delegate a serviciilor publice.

Conceptul de parteneriat public-privat exprimă o modalitate de cooperare între o autoritate publică şi sectorul privat, respectiv organizaţii neguvernamentale, asociaţii ale oamenilor de afaceri ori companii, pentru realizarea unui proiect care produce efecte pozitive pe piaţa forţei de muncă şi dezvoltarea locală. Deci problemele majore de interes comunitar pot fi abordate eficient în cadrul creat de parteneriatul public-privat.

Avantajele parteneriatului public-privat:

a. posibilitatea optimizării calităţii serviciilor publice, prin aporturile partenerilor privaţi care vin  cu soluţii noi la preţuri scăzute;

b) degrevarea bugetelor publice de unele cheltuieli induse de asigurarea unor servicii, prin transferul acestora către zona privată, unde există soluţii inovatoare; c) compensarea lipsei de strategie şi inovaţie specifică sectorului public; d) crearea unor oportunităţi de afaceri pentru sectorul privat.

5.  Vreau ca lucrurile să se miște în interesul comunității. Acțiunile mele nu au ca finalitate votul sau funcția , au ca obiectiv să facem ca  lucrurile să se miște .

Toate acestea pot fi posibile  doar printr-un efort al tuturor călărășenilor într-un parteneriat continuu."

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive