Home / Actualitate / 10 contracte de execuție, în valoare de peste 8,5 milioane de euro

10 contracte de execuție, în valoare de peste 8,5 milioane de euro

În acest mandat, deși fizic nu am reușit să stau de vorbă cu foarte mulți oltenițeni, am fost alături de primarul Costinel Milescu la fiecare pas important pe care administrația locală l-a făcut. Am sprijinit echipa primăriei cu tot ce am putut, iar fiecare succes al acesteia a însemnat o bucurie și pentru mine.

Sunt conștient, totodată, și am fost mereu, că ce am considerat noi succes, adică contracte de finanțare europeană sau națională semnate, pentru oltenițeni a însemnat poate un alt anunț cu “o să”. E greu, știu, oamenii vor ca toate proiectele de dezvoltare locală să demareze ieri, dacă se poate, însă cei din administrațiile care respectă procedurile legale știu că etapele nu pot fi arse. Oricât de mult și-ar dori să livreze rezultate rapide. De aceea, de fiecare dată am cerut oltenițenilor răbdare și înțelegere.

PNRR-ul, acest program care oferă finanțări importante primăriilor, a fost accesat din plin de echipa lui Costinel Milescu. Oltenița conduce într-un clasament național la numărul de proiecte cu finanțare europeană semnate, și, recent, și la contracte de execuție adjudecate. Astăzi, am fost invitat să particip la semnarea a nu mai puțin de 6 contracte de execuție reabilitări termice, pentru 5 blocuri și o unitate de învățământ.

10 contracte de execuție, în valoare de peste 8,5 milioane de euro, are semnate, în acest moment, Primăria Oltenița, pentru reabilitările termice ale următoarelor obiective: Liceul Ion Ghica și blocurile R, L1, P11, Sahia B, Sahia C, C1, C2, C3 și C5.

În curând vor demara lucrările.

Spor la treabă, în continuare, domnule primar Milescu și mulțumesc pentru invitația de astăzi!

Stimați oltenițeni, țineți aproape!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …