Home / Actualitate / 500 de cărți donate de Cristian Sefer

500 de cărți donate de Cristian Sefer

Deputatul Cristian Sefer, împreună cu Editura Delfin din București, a demarat campania de donare de carte didactică pentru școlile din județul Călărași.

Marți, deputatul PMP a vizitat Școala Gimnazială ”Nicolae Petrescu” din comuna Crivăț și Școala Gimnazială din comuna Perișoru unde a donat cărți pentru peste 250 de elevi. De asemenea, s-au purtat discuții cu profesorii din cele două instituții de învățământ pentru identificarea căilor de colaborare viitoare dintre instituția de învățământ și demnitar.

Joi, domnul deputat, alături de domnul Alexandru Popa de la Editura Delfin,  a participat la festivitatea de închidere a anului școlar de la Școala Gimnazială Răzvani din orașul Lehliu Gară, ocazie cu care au mai fost oferite încă 250 cărți pentru elevii acestei școli.

De asemenea domnul deputat a recompensat rezultatele excepționale ale celor mai buni elevi ai claselor a VIII-a din cele trei instituții de învățământ, dorind astfel să sublinieze importanța stimulării performanței școlare.

Campania de donare de carte școlară va continua la începutul anului școlar 2018-2019.

Biroul de presă a domnului deputat Cristian Sefer[inpost_fancy thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”2743″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” show_in_popup=”0″ album_cover=”” album_cover_width=”200″ album_cover_height=”200″ popup_width=”800″ popup_max_height=”600″ popup_title=”Gallery” type=”fancy” sc_id=”sc1529304738870″]

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive