Home / Actualitate / A lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului

A lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului

La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați cu privire la faptul că la spital s-a prezentat o tânără, în vârstă de 10 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

     În fapt, la data de 02 mai a.c., în jurul orei 15.00, în timp ce traversa strada Bulevardul Nicolae Titulescu pe marcajul pietonal, a fost surprinsă și accidentată ușor de către șoferul unui autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a reținut.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier a fost identificat autoturismul și conducătorul, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Călărași.

Totodată, a rezultat faptul că bărbatul a condus autoturismul, iar la trecerea pentru pietoni a lovit-o pe tânără cu oglinda, ulterior a oprit pe partea dreaptă după câțiva metri apoi și-a continuat deplsarea.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului accidentului, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore.

foto – arhivă

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …