Home / Actualitate / Activitate de prevenire desfăşurată de poliţişti cu privire la măsurile de autoprotecție

Activitate de prevenire desfăşurată de poliţişti cu privire la măsurile de autoprotecție

Polițiștii de prevenire a criminalității împreună cu cei de ordine publică și proximitate s-au întâlnit astăzi, 15 iunie a.c., cu cetățeni ai comunităților de romi, în cadrul unei acțiuni de prevenire a faptelor cu violență.

Scopul activității a fost acela de informare cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru a nu deveni victimele infracțiunilor săvârșite cu violență și la consecințele juridice și sociale în cazul comiterii unei astfel de infracțiuni.

Prin vizita lor în rândul comunității, oamenii legii au subliniat necesitatea formării unui comportament care să excludă manifestările cu violență, conștientizarea asupra efectelor negative ce decurg dintr-un comportament violent și necesitatea adoptării unei atitudini de toleranță, înțelegere și respect față de cei din jur.

Totodată, la sediul Poliție Municipiului Călărași a fost organizată o întâlnire de informare, la care au participat reprezentanți ai comunităților de romi, activitatea fiind susținută de șeful Poliției Municipiului Călărași, șeful Biroului de Ordine Publică și polițiști de proximitate.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive