Home / Anunturi / Comunicat Primaria Calarasi / Activitatea Muzeului Municipal în luna decembrie

Activitatea Muzeului Municipal în luna decembrie

Muzeul Municipal Călărași, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, încheie anul 2016 în aceeași notă dedicată comunității cu ajutorul căreia a luat ființă, există și se dezvoltă.

În cadrul programului deja creionat – De la comunitate înapoi la comunitate prin intermediul Muzeului, de Sfântul Nicolae au fost oferite un număr de 100 de titluri beneficiarilor serviciilor oferite de DIAVERUM România. Cărțile provin din dublurile cărților oferite de călărășeni pentru biblioteca Muzeului.

 

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, au fost vernisate două expoziții eveniment. La numai 3 ani micuța Andreea Sara Zamfir a descoperit și folosește cu plăcere culorile. Rezultatele pasiunii sale pot fi privite până la sfârșitul anului. Al doilea eveniment îl constituie prima ediție a Saloanelor Bărăganului care este dedicată Citadinului. Participă pictori amatori și profesioniști călărășeni dar și pictori din țară. Ambele expoziții sunt curatoriate de Ana Amelia Dincă. Dublul eveniment a fost ambientat cu colinde de corul de copii conduși de doamna Daniela Mariniță.

 

Ca și până acum Muzeul a fost ales ca loc de desfășurare a serbărilor, astfel mai multe clase au hotărât să se simtă bine alături de părinți și profesori în spațiile noastre .

Colectivul Muzeului Municipal Călărași, adică Florin și Cosmin, vă mulțumesc și vă urează Sărbători Fericite! și un tradițional La Mulți Ani!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ANEXA 11 la metodologie   Anunţ public privind decizia etapei de încadrare   Primăria Municipiului …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive