Home / Actualitate / Alexandru Chiriţă: ,,Am văzut astăzi multi oameni pozitivi, optimiști, buni profesioniști, dornici de a susține dezideratele Manifestului Pro România 2020-2024. Alături de ei, și eu sunt Pro România!”

Alexandru Chiriţă: ,,Am văzut astăzi multi oameni pozitivi, optimiști, buni profesioniști, dornici de a susține dezideratele Manifestului Pro România 2020-2024. Alături de ei, și eu sunt Pro România!”

PRO România a organizat  duminică, 16 februarie, reuniunea Convenției Anuale. Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, Sala A.I. Cuza, începând cu ora 12.00, cu participarea a peste 1.200 de membri PRO România, parlamentari și coordonatori locali.

La Convenţie a participat şi coordonatorul pentru municipiul Călăraşi-Alexandru Chiriţă. Pentru mulţi dintre călărăşeni acesta este cunoscut ca unul dintre cei mai pregătiţi şi vocali  consilieri locali. Este unul dintre puţinii politicieni care au avut demnitatea de a pleca de bunăvoie dintr-o funcţie publică, atunci când a considerat că nu se mai regăseşte în politica impusă de PSD  şi LIviu Dragnea, deşi această formaţiune politică se afla la guvernare.

Aseară, târziu, coordonatorul PRO România Călăraşi-Alexandru Chiriţă, a publicat pe facebook, impresiile sale despre Convenţia Anuală PRO România:

..Astăzi am participat, alături de colegii de la Călărași, la Convenția anuală Pro România, ocazie cu care a fost adoptat Manifestul Pro România pentru perioada 2020-2024, document ce constituie proiectul nostru politic structurat pe 10 piloni esențiali în dezvoltarea României.

Am fost plăcut impresionat de poziția președintelui Victor Ponta privind autonomia politică preelectorală a partidului și susținerea candidaților proprii în alegerile din această vară.
În urma alocuțiunii fostului comisar european pentru Politică Regională, actual europarlamentar, Corina Crețu, am înțeles de ce România nu a reușit să absoarbă fonduri europene pentru mari investiții în infrastructură, deși acestea au fost alocate țării noastre în actuala perioadă programatică: lipsa de proiecte fezabile și lipsa de viziune și interes a unor conducatori vremelnici.
Am înțeles, totodată și faptul că „stânga” politicii românești suferă o criză de credibilitate la nivel național si european iar Pro România reprezintă astăzi, singura speranță de revitalizare a politicii social-democrate, o politică necesară României pentru atenuarea marilor decalaje dintre clasele sociale și pentru repunerea pe direcția corectă a doi piloni esențiali oricărui stat civilizat: sănătatea și educația.
Am văzut astăzi multi oameni pozitivi, optimiști, buni profesioniști, dornici de a susține dezideratele Manifestului Pro România 2020-2024. Alături de ei, și eu sunt Pro România!”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …