Home / Actualitate / Alexandru Chiriță: „Noi nu putem fi de acord cu indexarea impozitelor și vom da un vot negativ acestei propuneri”

Alexandru Chiriță: „Noi nu putem fi de acord cu indexarea impozitelor și vom da un vot negativ acestei propuneri”

Când majoritatea călărășenilor a ales un primar social-democrat susținut asiduu de o majoritate de stânga PSD – PMP (pentru că PMP la Călărași nu este un partid de dreapta, ci un partid al demagogilor și oportuniștilor), sigur nu s-a așteptat ca printre primele măsuri ale noii administrații să fie majorarea impozitelor și taxelor locale. Ei bine, dragi călărășeni, executivul Primărei Călărași coordonat de primarul Marius Dulce, secondat de cei doi „vici”, Nicolae Dragu (PSD) si Liviu Coman (PMP?!), a decis că banii pe care noi îi plătim sub formă de taxe și impozite locale nu mai sunt suficienți și au propus Consiliului Local majorarea acestora cu 3,8%, întrucât încasările anului 2020 au fost sub nivelul așteptărilor.
Cu alte cuvinte, tot cetățeanul responsabil, care își plătește conștiincios taxele și impozitele locale, trebuie sancționat prin indexarea acestor biruri. Nici doctrina social-democrată nu mai e ce era odată!
Noi nu putem fi de acord cu indexarea impozitelor și vom da un vot negativ acestei propuneri pe care o considerăm total inoportună și împovărătoare în contextul actual, când mulți călărășeni sunt în șomaj, iar unii chiar și-au pierdut locurile de muncă. Situația economică a municipiului și a județului este din ce în ce mai precară și nu pare că ar da semne de revigorare pe termen scurt. Poate ar fi mai bine ca domnii din conducerea executivului, alături de majoritatea PSD – PMP din consiliul local, să arate mai multă preocupare față de acest aspect și să găsească soluții pentru atragerea unor noi investitori, respectiv crearea de noi locuri de muncă, doar de aceea cetățenii le-au acordat votul lor, nicidecum pentru creșterea fiscalității locale la doar 3 luni de la ocuparea fotoliilor!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive