Home / Actualitate / Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

UAT SOHATU – prin dl. Primar IORDACHE Catalin cu sediul in judetul Calarasi, comuna Sohatu, satul Sohatu, strada Barbu Stefanescu Delavrancea, nr. 54, titular al proiectului Reabilitarea Si Extinderea Sistemului De Alimentare Cu Apa In Sat Sohatu Si Sat Progresu, Comuna Sohatu, Judetul Calarasi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CALARASI, pentru proiectul “Reabilitarea Si Extinderea Sistemului De Alimentare Cu Apa In Sat Sohatu Si Sat Progresu, Comuna Sohatu, Judetul Calarasi”, propus a fi amplasat in judetul Calarasi, Comuna Sohatu, satul Sohatu si Progresu, nr. cadastral 25496.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului

Prezentul anunţ va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive