Home / Actualitate / Articole vestimentare de contrabandă indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași

Articole vestimentare de contrabandă indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor legale în domeniul proprietății intelectuale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au controlat 20 de societăți comerciale și au constatat 6 infracțiuni de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 158 de articole vestimentare, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, bunurile având valoarea de 104.000 lei.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive