Home / Actualitate / ATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie

ATENȚIE! O nouă campanie de mesaje false  în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie

Vă informăm că astăzi numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.  
Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.  
Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!

Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL
Mitreni – o administrație locală care a reușit în jumătate de mandat să plătească datoriile moștenite

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive