Home / Actualitate / Autovehicule înmatriculate în alte state, în atenția polițiștilor

Autovehicule înmatriculate în alte state, în atenția polițiștilor

Aproximativ 40 de autovehicule înmatriculate în alte state, au fost verificate de polițiștii rutieri. Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, au reținut 4 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

 În perioada 24 – 25 iunie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Călărași, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, au acționat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Au fost verificate peste 80 de autovehicule, dintre care 36 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, din care 9 au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Au fost reținute 4 permise de conducere, unul aparținând unui conducător de autovehicul înmatriculat în alt stat.

De asemenea, polițiștii rutieri au retras 21 de certificate de înmatriculare, 4 dintre acestea aparținând conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.

About admin

Check Also

Fermierii pot depune la APIA cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină aferente Trimestrului II al anului 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Călărași informează potenţialii beneficiari, că …