Home / Actualitate / Călăraşi: Un bărbat şi-a ucis soţia apoi s-a sinucis

Călăraşi: Un bărbat şi-a ucis soţia apoi s-a sinucis

politieBiroul de Informare şi Relaţii Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi vă aduce la cunoştinţă faptul că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au dispus prin ordonanţa nr. 340/P/2016 din data de 02.07.2016, începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cp rap. la art. 199 alin. 1 Cp şi respectiv art. 188 Cp.

In fapt s-a reţinut că din cuprinsul actului de sesizare din data de 02.07.2016 adresat IPJ Călăraşi de numitul Deacu Florin a reieşit că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 19^^, soţii Zeciu Vişan şi Zeciu luliana au fost găsiţi decedaţi la domiciliu.

Din actele de urmărire penală administrate în cauză până în acest moment a rezultat că în noaptea de 01-02.07.2016, în timp ce se aflau la locuinţa situata în mun. Călăraşi, str. Fundătura Cazărmii nr. 10, numitul Zeciu Vişan i-a aplicat soţiei sale Zeciu luliana multiple lovituri cu un corp contondent (toporişca) în zona capului şi pe corp, producându-i leziuni grave ce au condus la decesul victimei.

După decesul soţiei sale, numitul Zeciu Vişan s-a sinucis, se pare, înghițind mai multe medicamente.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII CU PUBLICUL AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL CĂLĂRAŞI

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive