Home / Actualitate / Căminul pentru persoane vârstnice ”Sf. Antim Ivireanul” este unul dintre puținele cămine din țară care deține autorizație de funcționare I.S.U.

Căminul pentru persoane vârstnice ”Sf. Antim Ivireanul” este unul dintre puținele cămine din țară care deține autorizație de funcționare I.S.U.

Directorul Căminului pentru persoane vârstnice ”Sf. Antim Ivireanul”, Mihai Alexandru a declarat: ,, Din dorința de a conferi persoanelor de vârsta a treia un stil de viață care să îi ferească de grijile și preocupările aferente vârstei, am creat un concept unic, unde devotamentul și experiența în domeniul medical și socio-uman al specialiștilor asigură liniștea și confortul rezidenților nostri. Viața într-un cămin de bătrâni este mai demnă și mai comodă decât singurătatea în propria locuință. Pentru mine este o experienţă unică, simt că m-am schimbat eu în primul rând, în aceşti cinci ani de când am preluat conducerea căminului, pentru că am cunoscut multe poveşti de viaţă, mai frumoase şi mai puţin frumoase. În asistenţă socială nu poţi să îți faci meseria dacă nu pui un pic de suflet, dacă nu te implici în viaţa lor. Dacă nu le ştii problemele, nu îi poţi ajuta. Încercăm cu ajutorul conducerii primăriei, a sponsorilor, a voluntarilor, să facem cât mai frumoase și senine, zilele bătrânilor noștri."

Căminul pentru persoane vârstnice ”Sf. Antim Ivireanul” este unul dintre puținele cămine din țară care deține autorizație de funcționare I.S.U. Căminul are o capacitate de 45 de locuri, în acest moment fiind ocupate 42 de locuri și 6 cereri în așteptarea soluționării.

Informații suplimentare despre condițiile de acceptare și actele necesare ocupării unui loc în Căminul pentru persoane vârstnice, pot fi obținute la numărul de telefon 0242-313.136 sau în strada Oborului, nr. 2A, Călărași

 

 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PNL nu susține impozitarea progresivă a pensiilor private

Partidul Național Liberal este un promotor al sistemului de pensii private și nu va sprijini …