sâmbătă , 24 februarie 2024
Home / Actualitate / Campionatului național de Skandenberg, la Călărași

Campionatului național de Skandenberg, la Călărași

Asociația Română de Skandenberg ”Braț de fier”, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Călărași, organizează, în weekendul 22-24 martie, ediția 2019 a Campionatului Național de Skandenberg, în Sala Polivalentă Ion C. Neagu din municipiul Călărași.

Câteva sute de participanți din toată țara sunt așteptați la Călărași pentru această competiție, ce se va desfășura pe categorii masculin/feminin și pe grupe de vârstă: 14-15 ani, 16-18 ani, 19-21 ani, peste 21 de ani, peste 40 de ani și peste 50 de ani.

Dacă ziua de vineri, 22 martie, este destinată seminariilor de arbitraj și organizare, precum și primei înregistrări a participanților și primului cântar oficial, zilele de sâmbătă și duminică sunt pentru întreceri pe fiecare braț, astfel:

Sâmbătă, 23 martie:

08.00-10.00 – Cântar oficial și înregistrare concurenți

11.00-11.30 – Festivitatea de deschidere oficială a Campionatului

11.30 – Preliminarii brațul stâng / Finale / Open

Duminică, 24 martie:

09.30 – Preliminarii brațul drept / Finale / Open

La această competiție este așteptată prezența arbitrului internațional Katia Crucitti, precum și a binecunoscutului Radu Valahu, în calitate de prezentator-MC, prezent și la Zilele Municipiului Călărași – ediția 2018.

Mai multe detalii despre competiție puteți regăsi pe pagina de facebook a Asociației Române de Skandenberg ”Braț de fier”.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …