Home / Actualitate / Câștigătorii concursului ”O, brad… Frumos!”

Câștigătorii concursului ”O, brad… Frumos!”

Concursul ”O, brad… Frumos!”, organizat de Muzeul Municipal Călărași în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași a adunat la start, în acest an, 62 de participanți.

Obiectele realizate din materiale reciclabile au putut fi vizionate și votate în expoziție de luni, 18 decembrie, până joi, 21 decembrie. Fiecare exponat a primit un număr de ordine care a fost afișat la loc vizibil pentru cei care veneau să-și susțină prietenii, iar unii dintre expozanți au demonstrat că au prieteni adevărați. Când a venit vremea numărării voturilor (în număr total de 323) au fost declarate câștigătoare, confom regulamentului publicat la începutul Concursului, exponatele care au primit cele mai multe voturi, în acest caz cele cu numerele de concurs 56 (cu un total de 92 de voturi) și 57 (cu un număr total de 87 de voturi). În spatele acestor numere sunt: pentru numărul 56 – Popescu Ioan Constantin pentru secțiunea Pomi de Crăciun din materiale reciclabile, iar pentru numărul 57  Tulpan Florin pentru secțiunea ornamente pentru Pomi de Crăciun din materiale reciclabile. Cei doi câștigători și-au ridicat diplomele urmând ca premiile să fie revendicate în săptămâna dintre Crăciun și Anul Nou, acestea fiind de 500 de lei fiecare.

Toți realizatorii de Pomi de Crăciun și de ornamente pentru Pomul de Crăciun au strâns voturi și vor primi diplome de participare.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive