Home / Actualitate / CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, au documentat activitatea infracțională a 5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Călărași, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc și deținerea de droguri în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna octombrie 2020, persoanele bănuite ar fi comercializat sau deținut droguri de risc în municipiul Călărași.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat droguri de risc (cannabis), 2 cântare electronice de precizie, 10 grindere, 4 telefoane mobile și bani.

3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic intern de droguri de risc, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmi.

1605 Total 163 Azi

About Valentin Popa

Valentin Popa
administrator Divers Media Solutions SRL

Check Also

APIA primește Cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină aferente trimestrului I al anului 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că primește Cereri de …