Home / Actualitate / Cetăţenii din Sohatu s-au alăturat voluntar iniţiativei primarului Iordache

Cetăţenii din Sohatu s-au alăturat voluntar iniţiativei primarului Iordache

La iniţiativa primarului comunei Sohatu-Iordache Cătălin, o parte din locuitorii comunei au participat voluntar la o acţiune de ecologizare a zonelor centrale din comună.

S-a făcut curăţenie în curtea bisericii din Sohatu, la Centrul de zi din satul Progresul şi s-au recondiţionat foişoarele din parcurile din Sohatu şi Progresul.

,,Obiectivul principal al campaniei constă în realizarea unor acțiuni de curățare a zonelor centrale afectate de gunoaiele aruncate la voia întâmplării de unii cetăţeni şi de conștientizare a populației cu privire la importanța protejării mediului și a colectării selective a deșeurilor, dar și mobilizarea și implicarea populației prin acțiuni de voluntariat. Este un prim pas şi am fost plăcut surprins de promtitudinea cu care au răspuns cetăţenii la această iniţiativă. Vom continua astfel de acţiuni. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru şi au participat la acţiunile de săptămâna trecută”, ne-a declarat primarul comunei Sohatu- Cătălin Iordache.

 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …