Home / Actualitate / Ciprian Pandea: România, cu o creştere economică de 4,2% în primul trimestru

Ciprian Pandea: România, cu o creştere economică de 4,2% în primul trimestru

România, cu o creştere economică de 4,2% în primul trimestru, are a cincea cea mai mare creştere dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.
Ca şi anul trecut, creşterea se situează la un nivel dublu față de media europeană.
Având în vedere interesul manifestat în spațiul public față de evoluțiile economice din România şi, mai ales, ținând cont de faptul că uneori se vehiculează multe date inexacte, distorsionate, intrepretate incorect, vă prezentăm datele economice oficiale – trimestrul I 2018.
Românii au mai mulți bani, o duc mai bine, puterea lor de cumpărare a crescut. Este evident acest lucru, inclusiv prin achizițiile de mașini noi. Se face astfel dovada concretă că angajamentul PSD ”mai mulți români în clasa de mijloc” n-a rămas o vorbă goală, ci se îndeplinește. Pentru mediul de business politica economico-fiscală a PSD-ALDE se dovedește benefică și productivă. Este o realitate susținută în întreaga industrie, atât prin creșterea cifrei de afaceri (+16%), a comenzilor noi ( +19%), cât și a producției (+ 7%). Încredere în viitor au si persoanele fizice, astfel numărul celor care au decis să-și cumpere mașină nouă a crescut cu 76% față de aceeași perioadă a anului trecut.

32722979_2011634315753164_5754852282210451456_n

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive