sâmbătă , 17 februarie 2024
Home / Actualitate / Clarificări referitoare la noutăţile legislative fiscale – Plata defalcată a TVA

Clarificări referitoare la noutăţile legislative fiscale – Plata defalcată a TVA

Luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 10.00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la temele „Plata defalcată a TVA; Obligaţii declarative şi de plată in luna octombrie 2017; Prezentarea serviciilor oferite de către ANAF şi Modalităţi de înrolare în Spaţiul Privat Virtual ”, la sediul instituţiei din strada Eroilor nr 6-8,municipiul Calarasi, etaj 6-sala de sedinţe.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme. Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere accesând link-ul https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/ Informatii_R/intalniri.htm.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …