Home / Anunturi / Comunicat Primaria Calarasi / COMUNICAT DE PRESĂ privind efectuarea unor chestionare cu privire la mobilitatea urbană a locuitorilor din municipiului Călărași

COMUNICAT DE PRESĂ privind efectuarea unor chestionare cu privire la mobilitatea urbană a locuitorilor din municipiului Călărași

Primăria Municipiului Călărași anunță realizarea „Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Municipiul Călărași" – document strategic menit sa planifice în mod durabil satisfacerea nevoilor de mobilitate ale locuitorilor și sectorului economic, din oras și împrejurimi.

În vederea elaborării studiului,  în perioada următoare, se va desfășura un sondaj de opinie în rândul populației municipiului Călărași, prin aplicarea unor chestionare.

Întrucât completarea acestora se va realiza la domiciliul persoanei, Primăria Municipiului Călărași roagă cetățenii orașului să sprijine acest demers și să colaboreze în vederea  furnizării datelor. Întrebările fac referire, în special,  la modalitatea de deplasare în interiorul localității.

Chestionarul poate fi completat în maxim 15 minute și reprezintă o componentă importantă a viitorului studiu – element fundamental pentru  pregătirea de către Primărie a proiectelor adresate dezvoltarii urbane a municipiului.

Vă mulțumim anticipat!

BIROUL DE PRESĂ

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ANEXA 11 la metodologie   Anunţ public privind decizia etapei de încadrare   Primăria Municipiului …