Home / Actualitate / 12 unități locative destinate medicilor

12 unități locative destinate medicilor

IMG_9383În vederea realizării obiectului de investiție, în data de 17 martie 2017 între  Agenția Națională de Locuințe (ANL) și asociația SC OLCOCONS SRL Brăila (executant) și SC ARHIPOLIS SRL Brăila (proiectant) a fost semnat contractul de proiectare și execuție.

Vorbim despre un număr de 12 unități locative destinate tinerilor specialiști în sănătate care se vor construi pe terenul fostei unități militare aflată pe strada Independenței.

Conform HG nr. 28/2008 privind aprobarea conținutului-cadru al documentației tehnico-economice aferente investițiilor publice, precum și a structurii și metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiții și lucrări de intervenții, în structura devizului general al unui obiectiv de investiție se cuprinde și costul aferent realizării lucrărilor tehnico-edilitare și a sistematizării verticale.

În cadrul contractului nr.300 din 14.10.2016 legal încheiat între ANL, Consiliul Județean Călărași și Direcția de Sănătate Publică din Călărași, pentru transmiterea terenului în suprafață de 2.040,88 mp, se menționează că unitatea administrativ teritorială Călărași, prin Consiliul Județean, realizează lucrări de drumuri, lucrări necesare asigurării cu utilități și dotări tehnico-edilitare a construcțiilor de locuințe.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL