Home / Actualitate / Comunitățile locale pot cere, începând de astăzi, finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Comunitățile locale pot cere, începând de astăzi, finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Putem atrage în județul Călărași 414 milioane de lei, în investiții pentru asfalt, apă, canalizare și gaze. Este nevoie doar ca primarii să depună proiecte bine gândite, argumentate și care să răspundă nevoilor comunităților. Iar eu mă bazez pe profesionalismul edililor călărășeni!
Platforma digitală https://investitii.mdlpa.ro/, special creată pentru depunerea cererilor de finanțare pentru proiectele de construcție și modernizare a drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare, stă la dispoziția primăriilor.
Cererile de finanțare se pot depune în 45 de zile, respectiv până la data de 08.11.2021, atât electronic, cât și fizic, însă doar cu programare prealabilă în aceeași platformă digitală.
Potrivit metodologiei, fiecare județ poate primi 140 de milioane de lei, fiecare comună 4 milioane de lei, fiecare oraș 7 milioane de lei, municipiile câte 10 milioane de lei și reședințele de județ câte 43 milioane de lei.
Împreună dezvoltăm Călărașiul!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Concursul Național de Dresaj și Sărituri peste obstacole ”Cupa calului de sport Românesc”

Romsilva sub egida Federației Ecvestre Române, va organiza în weekend-ul (17-19 Mai 2024) la Herghelia …