sâmbătă , 13 aprilie 2024
Home / Actualitate / Controale pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Controale pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Aproximativ 80 de societăți comerciale au fost verificate sâmbăta, 11 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni care a vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse în perioada stării de alertă.

Pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul virus, polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști locali au continuat controalele în mijloacele de transport în comun și în zonele aglomerate din județul Călărași.

Au fost verificate 77 de societăți comerciale și au fost aplicate 98 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de peste 53.000 de lei.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 60 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice, 7 la legea 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 9 la alte acte normative.

Activitatea a fost realizată cu peste 80 de efective și cu sprijinul reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

AJFP Călărași a colectat, în primul trimestru al anului 2024, venituri bugetare de 360,99 milioane lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași a realizat în primul trimestru al anului 2024, venituri …