Home / Actualitate / Crucea Roşie Călăraşi derulează proiectul „Donează sânge! Viaţă pentru Călăraşi”

Crucea Roşie Călăraşi derulează proiectul „Donează sânge! Viaţă pentru Călăraşi”

crucea_rosieCrucea Roşie Călăraşi, în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași și Primăria Călărași derulează la nivel local proiectul „Donează sânge! Viaţă pentru Călăraşi”. Proiectul vine în întâmpinarea problemei privind criza de sânge, cu care se confruntă județul nostru, prin organizarea unei campanii ample de informare, educare și strângere de donatori de sânge.

În acest context, avem plăcerea de a vă invita în data de 5 septembrie 2016, începând cu orele 11:30, la Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași, str. Baraganului nr 1 et 2 ( in cadrul Policlinicii nr.2 ) pentru a participa la conferința de presă dedicată deschiderii proiectului.

În desfăşurarea acestui proiect „Donează sânge! Viaţă pentru Călăraşi!” sunt impicaţi activ 50 de voluntari ai Crucii Roşii Călăraşi, care depun eforturi constante pentru organizarea, mediatizarea și creșterea conștientizării importanței donării de sânge în rândul populației generale a orașului Călăraşi. Proiectul reprezintă o adaptare locală a unui proiect naţional, ce se desfăşoară în marile centre universitare din ţară: „Donează sânge! Fii erou!”. Baza acestui proiect o reprezintă faptul că noi, voluntarii Crucii Roşii Călăraşi, considerăm că şi acest oraş, Călăraşi, merită ceea ce primesc marile oraşe din România. Printre altele, Călăraşi merită donatori de sânge şi persoane informate cu privire la donarea de sânge.

poster

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Concursul Național de Dresaj și Sărituri peste obstacole ”Cupa calului de sport Românesc”

Romsilva sub egida Federației Ecvestre Române, va organiza în weekend-ul (17-19 Mai 2024) la Herghelia …