Home / Actualitate / Daniel Drăgulin – președinte PNL Călărași: ”Alături de noi sunt astăzi trei candidați la funcția de primar-Iulian Iacomi-Lehliu Gară, Radu Marian-Gălbinași, Ciprian Panait-Mitreni

Daniel Drăgulin – președinte PNL Călărași: ”Alături de noi sunt astăzi trei candidați la funcția de primar-Iulian Iacomi-Lehliu Gară, Radu Marian-Gălbinași, Ciprian Panait-Mitreni

,,Le spun tuturor mult succes și sunt convins că vor depune toate eforturile și rezultatelele vor fi pe măsură. Avem încredere în ei și afirm că vor fi câștigători, viitori primari.”

Iulian Iacomi, primar orașul Lehliu Gară și candidat PNL: ”Voi lupta și voi demonstra. Odată la 4 ani, știm că trebuie să dăm un examen în fața electoratului și cred că prin experiența pe care o am, voi face lucruri astfel încât să ne bucurăm pe 27 septembrie, împreună cu echipa PNL, de victorie.

Legat de migrația din PSD, eu vreau să vă spun strict despre mine. Am avut o colaborare foarte bună în organizație până când a apărut domnul președinte Iliuță, fost președinte al CJ-ului. După discuțiile avute legate de candidaturi în județ, am fost pus în situația de a-mi fi rușine să mă mai duc în unele organizații, când știu că oamenii patru ani de zile au fost acolo, am construit acolo, și în momentul în care tot ce propuneam eu nu era bine, inclusiv la Frăsinet, unde vom câștiga la pas. Puterea se mutase, la un moment dat la centru. Plus de asta, mi-am asumat în fața colegilor din PSD că în cazul în care fratele mele Ion nu vine către PSD atunci îmi voi depune demisia din funcția de președinte. Ceea ce am și făcut. A fost mai convingător fratele meu să vin către PNL. Noi facem administrație, împreună facem administrație.”

Radu Marian, candidat PNL la funcția de primar al comunei Lehliu Gară: ”Sunt viceprimarul din Gălbinași și am decis să candidez cu PNL, la funcția de primar, și să câștigăm. Avem susținerea conducerii PNL și noi susținem cu toată încrederea, la rândul nostru”

Ciprian Panait, candidat PNL la funcția de primar al comunei Mitreni: ”Situația mea e un pic delicată, vin din organizația PSD, am avut o surpriză, dar am venit în această echipă cu încredere, forță, ne dorim să câștigăm și să fie bine pentru localitatea noastră. Oamenii și nevoile comunității sunt prioritatea noastră”.

Dragoș Coman, secretar general PNL Municipiul Călărași și secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor–  ”Mulțumesc pentru invitația la această conferință care va lămuri multe lucruri, inclusiv situația bună și favorabilă a Partidului Național Liberal, la alegerile din 27 septembrie. Vreau să salut venirea domnului primar Iacomi  în Partidul Național Liberal, o venire care ne aduce un mare câștig și spun asta cunoscându-l personal, știindu-i potențialul și valoarea umană.

În altă ordine de idei, ar trebui lămurită zvonistica legată de un eventual clivaj produs în organizația PNL Călărași. Nu e vorba de niciun clivaj. Suntem o echipă. Ambii candidați care sunt pentru cele mai importante două funcții în alegerile locale, atât domnul primar Daniel Drăgulin, cât și viitorul președinte al Consiliului județean Călărași, domnul Valentin Barbu,  se bucură de întreaga susținere mea și a celor apropiați mie, în măsura în care vor considera că drumul pe care eu merg este unul corect. Sunt lucruri pe care le discutăm, sunt chestiuni legate de viitoarele mandate pe care, zic eu, le putem corecta, dar nu trebuie făcută o analiză foarte subiectivă. Îi rog pe toți cei care m-au susținut până acum să aibă încredere că modul în care eu văd următoarea campanie că tot ce voi face eu de acum înainte în campanie de acum înainte, toată susținerea mea, nu are decât un element obiectiv. Voi fi alături de administrația locală și de călărășeni, indiferent de funcțiile pe care le voi ocupa în viitor.”

Valentin Barbu, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași: ”Le mulțumesc noilor colegi, le doresc succes, echipa PNL devine mai puternică. Îi multumesc domnului primar Iulian Iacomi, pentru decizia luată. Ne-a sprijinit și în alte localități. Îi mulțumim. Ciprian, sper să ne faci surpriză pentru PSD, să câștigi primăria, să faci lucruri pentru comunitate, nu numai pentru interesul personal, așa cum a făcut actualul primar, Minciună. Minciună îi spune, minciuni debitează non-stop. Radu Marian știu că este fiul primarului în funcție, îi doresc succes. Noi avem o echipă la Gălbinași, sper să faceți echipă și să bateți detașat. Dacă reușiți acest lucru, le urez succes. Îi mulțumesc și domnului Coman pentru sprijin, pentru PNL, pentru o echipă puternică. Va aduce un aport substanțial în municipiul Călărași. La toamnă, când vei candida la Camera deputaților, suportul nostru va fi substanțial. Noi vom câștiga în echipă.”

Daniel Drăgulin-”Am avut o discuție cu domnul președinte Ludovic Orban și cu Dragoș Coman, vizavi de listele de parlamentare, el va deschide lista la Camera Deputaților și îi urez succes. Sper ca orice dubiu sau suspiciuni care au fost până acum să fie uitate și așa cum se spune că PNL își strânge rândurile atunci când trebuie, așa se întâmplă. Prezența celor trei candidați dovedește că PNL, care în aceste zile își definitivează dosarele de candidați în toate localitățile, este cea mai bună echipă politică din județul Călărași. Le urez succes tuturor candidaților.

În municipiu, desfășurăm un dialog cu cetățenii din zonele pe care le vizităm. Nu ne este frică să mergem și acolo unde pe alocuri nu am putut realiza multe investiții. Mă duc și pe străzi asfaltate și pe străzi neasfaltate. Vorbim cu cetățenii. Dar vreau să spun doar atât: adevărul va ieși la iveală. Nu te poți duce să arăți cu degetul când tu cu echipa PSD ai votat împotriva dezvoltării municipiului Călărași. Oamenii înțeleg, avem timp să purtăm dialog, de azi sunt în concediu de odihnă, nu concediu medical. Mergem cu demnitate și coloană vertebrală. Este o perioadă destul de agitată din punct de vedere politic, noi răspundem mai puțin unor acuzații, fără jigniri. Dar ne-am săturat de întocmirea unor dosare penale, de citații la DNA. Tot ce am făcut noi e greșeală, dar se întreabă cineva dacă ei nu au făcut greșeli. Noi ne concentrăm activitatea pentru a ne promova, pentru a câștiga alegerile din 27 septembrie.”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

PROIECTUL NAȚIONAL ”GRĂDINA DE RELAXARE, LINIȘTE ȘI ÎNVĂȚARE”

Astăzi, 20 iunie 2024, s-a desfășurat Concursul „Cel mai mare traseu de artă tranzientă integrată”, activitate …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive