Home / Actualitate / Deputatul Constantin Bîrcă a verificat stadiul lucrărilor la portul care va fi amenajat pe malul Borcea

Deputatul Constantin Bîrcă a verificat stadiul lucrărilor la portul care va fi amenajat pe malul Borcea

Deputatul Constantin Bîrcă: ,,Am fost astăzi, împreună cu senatorul Nicușor Cionoiu, cu reprezentanții Consiliului Județean Călărași și cei ai ministerului Turismului să verificăm stadiul lucrărilor la portul care va fi amenajat pe malul Borcea.
Reamintesc că proiectul „Dezvoltarea turistică a Braţului Borcea-Călăraşi”- port turistic de agrement, este cel mai mare proiect de investiții la nivelul Dunării din ultimii treizeci de ani, pe sectorul Porțile de Fier – Cernavodă.
Acest port ultramodern va găzdui 250 de ambarcațiuni de agrement cu vele și motor, cel puțin 500 de locuri de parcare pentru autovehicule și utilitare, hambar, stație de alimentare cu combustibil, și un mic centru comercial.
Valoarea totală a proiectului este de 86.522.510,65 lei (TVA inclus), din care valoarea contractată pentru proiectare și execuție lucrări este de 64.023.735,81 lei (fără TVA).
Mergem înainte!”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …