Home / Actualitate / Doi bărbați bănuiți de violență în familie au fost reținuți

Doi bărbați bănuiți de violență în familie au fost reținuți

În ziua de 21 iulie a.c., doi bărbați bănuiți de violență în familie a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Ciocănești, județul Călărași, care pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool și-ar fi agresat fizic concubina.

De asemenea, polițiștii au fost sesizați prin plângere de o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Roșeți, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresată de fiul ei.

În fapt, în ziua de 17 iulie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 41 de ani, și-ar fi lovit mama cu palmele și pumnii în zona capului.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbații au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

1807 Total 1 Azi

About Valentin Popa

administrator Divers Media Solutions SRL

Check Also

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează patru bărbați pentru săvârșirea infracțiunii de …