Home / Actualitate / ,,EXPOZIŢIA DE IDEI DE PROIECTE COMUNITARE” este un eveniment anual

,,EXPOZIŢIA DE IDEI DE PROIECTE COMUNITARE” este un eveniment anual

La Filiala Călăraşi a Facultăţii de Management şi Dezvoltare Rurală s-a desfăşurat astăzi, evenimentul anual ,,EXPOZIŢIA DE IDEI DE PROIECTE COMUNITARE”, desfăşurat sub egida ,,25 de ani de învăţământ universitar agricol în Călăraşi”.

Administraţia publică locală şi judeţeană a fost reprezentată de primarul municipiului, Marius Dulce, preşedintele consiliului județean, Vasile Iliuţă, administratorul public, Mihai Bogdan și Marian DRĂGAN, președintele Camerei de Comerț, Industrie si Agricultură a Județului Călărași, care au apreciat proiectele studenților.

Cu această ocazie, gazda evenimentului prof. univ. dr. DANIELA CREŢU, director al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală-Filiala Călărași a prezentat elevilor de liceu din Călărași oportunitatea de a studia la o facultate de stat, recunoscută pe plan european.

În cadrul ,,EXPOZIŢIEI DE IDEI DE PROIECTE COMUNITARE”, studenți ai Facultății de Management și Dezvoltare Rurală-Filiala Călărași au prezentat o serie de idei și proiecte de dezvoltare economică a județului Călărași.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive