Home / Actualitate / Fondurile europene sunt și vor rămâne șansa sigură a fiecărei administrații locale spre dezvoltare

Fondurile europene sunt și vor rămâne șansa sigură a fiecărei administrații locale spre dezvoltare

Senator, Ciprian Pandea: Fondurile europene sunt și vor rămâne șansa sigură a fiecărei administrații locale spre dezvoltare. Etapele fiecărui proiect ce primește o astfel de finanțare nu sunt simple, însă primarii curajoși se simt confortabil în acest proces de atragere a banilor europeni nerambursabili și acționează.

Planul Național de Redresare și Reziliență stă la dispoziția administrațiilor pentru investiții importante. Spre exemplu, Componenta 1 a PNRR, ce oferă fonduri pentru extinderea sistemelor de apă și canalizare, a fost accesată și de primarii călărășeni, și, nu deloc surprinzător, cele trei administrații aflate pe lista intermediară spre finanțare (adică au trecut de eligibilitate) sunt liberale.

Este vorba de proiecte extrem de importante, cu finanțări generoase, inițiate de trei primari liberali cu viziune și, așa cum spuneam, curajoși. Radovanu va primi finanțare de circa 24,6 milioane lei, Dragalina – 12,5 milioane lei și Lehliu – 11 milioane lei.

Felicitări colegilor mei primari, Vasilica Dobrescu, Stanciu Gabriel și Stan Ionuț!

Voi fi mereu alături de dumneavoastră, ca și până acum!

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …