duminică , 25 octombrie 2020
Home / Actualitate / George Chiriță: ,,VREAU SĂ FAC PENTRU ROSEȚENI!”

George Chiriță: ,,VREAU SĂ FAC PENTRU ROSEȚENI!”

I. EDUCAȚIE

  • C o n s t r u i r e a unui corp nou pentru grădiniță cu program prelungit de la ora 07:00 până la ora 18:00, dotat cu: mobilier modern , instrumente educaționale  noi, bucătărie cu sală de mese, dormitoare pentru copii, loc de joacă în interior și în exterior.
  • S c h i m b a r e a destinației localului vechi al școlii din centru pentru înființarea unui centru ,,After School” pentru copiii din ciclul primar- un ajutor pentru familiile care muncesc şi nu au unde să ducă copiii până la ora 18.00 când se termină programul de lucru.
  • A c t i v i t ă ţ i e x t r a ş c o l a r e  educaţionale, cursuri gratuite de limbi străine.
  • B u r s e s o c i a l e pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse şi          b u r s e de  m e r i t  pentru copiii cu performanţe deosebite.
  • A c c e s a r e a unor proiecte care să asigure fonduri necesare recalificării profesionale pentru adulți în domeniul Agricol, Zootehnic și cel al Construcțiilor: instalatori electrici și sanitari, sudori, mecanici, etc.
  • Material realizat de Divers Media Solutions SRL la comanda Partidului National Liberal – filiala Călărași, MFC: 21200012

About admin

Check Also

APIA demarează Campania de plăți în avans pentru anul 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, astăzi 16 octombrie 2020, începând …