Home / Actualitate / Identificați și reținuți de polițiști pentru furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat

Identificați și reținuți de polițiști pentru furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează trei persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați prin plângere de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din autoturism.

În fapt, în noaptea de 09/10 ianuarie a.c., în intervalul orar 21.30-09.30, persoane necunoscute au pătruns în autoturismul parcat în fața locuinței, iar dintr-un portofel ce se afla în torpedou au sustras suma de 100 de euro și 200 de lei.

Urmare a unor activități complexe informativ-operative și de cercetare penală au fost identificați 3 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 de ani.

Față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto: arhiva

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Valentin BARBU, candidatul PNL la președinția CJ Călărași: “Oamenii ne primesc cu bucurie, ne arată încredere și sprijin!”

Județul Călărași, locul pe care îl numim “acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc …

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive