Home / Actualitate / Începe etapa de auto-recenzare, 14 martie-15 mai 2022

Începe etapa de auto-recenzare, 14 martie-15 mai 2022

De astăzi, 14 martie, începe etapa de auto-recenzare (metoda CAWI) a Recensământului Populației și Locuințelor 2021, etapă ce se va termina pe 15 mai 2022.

Autorecenzarea se face în doi pași:

Pasul 1: se completează formularul de preînscriere, pentru toți membrii gospodăriei, disponibil pe prima pagina a site-ului https://www.recensamantromania.ro/

Pasul 2: fiecare membru al gospodăriei își completează chestionarul individual accesându-și propriul chestionar prin link-ul primit pe adresa indicată la preînregistrarea de la Pasul 1.

Autorecenzarea asistată face referire la metoda CAWI și este aplicată suplimentar activităților de autorecenzare, în spații special amenajate la nivelul UAT-urilor, unde persoanele care doresc  să se autorecenzeze beneficiază de suport din partea unui recenzor.

 Iata cel putin 4 beneficii ale auto-recenzării:

-evitați contactul cu alte persoane

– vă gestionați timpul liber conform preferințelor

– beneficiati de o zi liberă plătită din partea angajatorului

– răspunsurile furnizate direct de dumneavoastră sunt precise, clare

Următoarea etapă, cea de colectare a datelor de căre recenzori, prin interviuri față-în-față (cu înregistrare date pe tabletă ) – metoda CAPI, va avea loc în perioada 16 mai-17 iulie 2022.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …