Home / Actualitate / INDAGRA 2023 – Studenții USAMV Călărași au luat lecții de la profesioniști

INDAGRA 2023 – Studenții USAMV Călărași au luat lecții de la profesioniști

Un grup de 34 de studenți, alături de cadre didactice ale Filialei Călărași a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, au participat în perioada 25 – 29 octombrie 2023, aşa cum o fac de mai mulţi ani încoace, la târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, INDAGRA, desfășurat la ROMEXPO București.

Peste 400 firme din România și străinătate, reprezentative pentru sectorul agricol și alimentar, vin la ROMEXPO, pe o suprafață de 29.000 mp, să prezinte proiectele care aduc plus valoare agriculturii românești și ajută la dezvoltarea relațiilor comerciale din industria alimentară.

Aici studenții au avut ocazia de a vedea utilaje și tehnici studiate la cursuri, dar și de a testa produse de ultimă generație și să identifice perspectivele pieței agricole și alimentare.

„Această vizită de studiu are menirea de a pune în legătură studenții interesați cu diverși agenți economici, în vederea aprofundării tehnicilor de marketing și găsirea răspunsurilor la întrebări pe teme de interes din domeniul agribusiness. Mai mult decât atât, ei pot învăța din modelele de bune practici aplicate atât la nivel național, cât și internațional.” – a declarat prof. univ. dr. DANIELA CREŢU, director Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală-Filiala Călărași.

Tot din fondurile USAMV București, studenții bursieri de la Filiala Călărași, alături de alți studenți din cadrul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală București vor merge într-o vizită de studiu la Hanovra, Germania, la târgul pentru tehnică agricolă AGRITEHNICA.”

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Sport

Anunturi


Canalul Divers Media

Comentarii recente

    Arhive