Home / Actualitate / Iulian Iacomi: ,,Scopul meu este de a întări organizaţia judeţeană”

Iulian Iacomi: ,,Scopul meu este de a întări organizaţia judeţeană”

Vineri, 18 ian. ac. Organizaţia Judeţeană PSD Călăraşi, a susţinut o conferinţă de presă în care preşedintel interimar Iulian Iacomi a prezentat cele mai recente activități ale organizației pe care o conduce de scurtă vreme.
Alături de peședintele PSD au fost și deputatul Sorin Vrăjitoru, primarul municipiului Olteniţa, Petre Ţone, preşedintele organizaţiei municipale, Marius Dulce, dar și noul membru al organizației, deputatul Cristian Sefer,
După ce cu o luna în urmă, Iulian Iacomi a promis o evaluare, politică, probabil, a directorilor de deconcentrate, acesta a afirmat că este mulțimit de activitatea acestora. ,,Toţi directorii vor rămâne pe funcţii, au dat concurs pentru respectivele posturi, nu văd niciun motiv să fie schimbaţi. Nu vor fi schimbări nici în rândul consilierilor locali sau judeţeni în viitorul apropiat. Scopul meu este de a întări organizaţia judeţeană pentru a face faţă cu brio alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale”, a precizat președintele PSD Călărași.

După ce în luna noiembrie a anului trecut a anunțat conducerea Camerei Deputaților, că își schimbă apartenența politică, deputatul Cristian Sefer s-a alăturat echipei social- democrate pentru a fi sprijinit în proiectele pe care și le-a propus să le ducă la îndeplinire în județul Călărași. ,,Am ales PSD pentru că am considerat că venind într-un partid de talia Partidului Social Democrat, putem să ducem la capăt ceea ce mi-am propus acum doi ani. Am găsit înţelegere aici şi sper că împreună cu domnul preşedinte şi colegii parlamentari să ducem la bun sfârşit proiectele propuse. Pentru mine, proiectele importante sunt proiectele mici, ale oamenilor. Avem o problemă la Crivăţ cu podul care nu există, avem problema la Tămădău cu reţeaua de transport a energiei electrice. Împreună cu noii mei colegi, vom transmite la ministere toate aceste probleme ale locuitorilor din localităţile respective şi vom încerca să găsim o rezolvare. Am fost primit aici cu căldură şi sunt convins că vom face echipă şi ceea ce este cel mai important, vom rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă mulţi dintre locuitorii judeţului Călăraşi” a declarat acesta în conferința de presă.
 

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Închidere sesiune schema ENERGIE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță închiderea sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor …