Home / Actualitate / Jegălia va avea sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD

Jegălia va avea sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD

Astăzi, în ședința de Guvern, a fost aprobată trecerea din domeniul public al statului și administrarea ANIF în domeniul public al comunei Jegălia a unui imobil care să deservească un viitor sediu pentru garda de intervenție a pompierilor și serviciul SMURD.

Am susținut această idee a primarului Aurel Vasile, idee care a prins contur de câțiva ani, dar care, din diverse motive, nu a ajuns pe masa Guvernului. De aceea, mulțumesc pe această cale premierului Florin Cîțu pentru că a fost de acord cu această propunere, dar și pentru operativitatea bifării primului pas necesar investiției care va transforma clădirea unde a funcționat un sistem de îmbunătățiri funciare în satul Iezeru (clădire P+1 cu o suprafață desfășurată de 1.014 mp și un teren cu suprafață de 8.322 mp) într-un sediu pentru un detașament pompieri și SMURD.

Bineînțeles că voi susține autoritățile locale în continuare, prin identificarea rapidă a unei surse de finanțare, împreună cu ministrul Lucian Bode, pentru reabilitarea clădirii și amenajarea ei corespunzătoare noii destinații.

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

VIDEO – Valentin Dumitru Deculescu este noul prefect al județului Călărași

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Dumitru Deculescu a fost numit în funcția …