Home / Actualitate / La alegerile din 9 iunie, călărășenii votează Valentin Barbu pentru Consiliul Județean Călărași

La alegerile din 9 iunie, călărășenii votează Valentin Barbu pentru Consiliul Județean Călărași

Candidatul PNL Călărași pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Valentin Barbu, este primit cu brațele deschise de către călărașeni. Încrederea și susținerea pe care cetățenii acestui județ o au în proiectul politic al liberalilor călărășeni ne arată că își doresc la conducerea județului un om de bună-credință, așa cum este Valentin Barbu, un om care împreună cu primarii să dezvolte, în mod egal, toate localitățile.

“Județul Călărași, locul pe care îl numim acasă”, are nevoie de oameni care îl iubesc cu adevărat, oameni care își pun toată priceperea și tot timpul în slujba cetățenilor, iar eu iubesc acest județ, iubesc oamenii calzi și buni care locuiesc aici.

Vă spun, cu mâna pe inimă, că echipa liberală reprezintă viitorul acestui judet. Atât eu, cât și echipa mea de consilieri județeni, primarii liberali în funcție dar și candidații noștri la alegerile din 9 iunie, sunt oameni care aduc progres și bunăstare în localitățile unde locuiesc. Binele comunității este pentru noi mereu în prim plan. Este nevoie de o gestionare responsabilă a resurselor, de dezvoltarea infrastructurii locale pentru a oferi oamenilor serviciile și proiectele care să le aducă un trai mai bun.

Suntem oameni de echipă, promovăm transparența și comunicarea deschisă, implicăm comunitatea în procesul decizional, ascultăm nevoile oamenilor și răspundem prompt întrebărilor și solicitărilor acestora. O relație de încredere între președintele de Consiliu Județean, primari și cetățeni duce la o bună colaborare și rezultate tangibile, măsurabile. Asta ne dorim!

Cunosc realitatea din teren, din fiecare localitate din județul nostru. Sunt comune unde primarii liberali, oameni gospodari și cu viziune, au implementat proiecte, au atras fonduri europene și au dezvoltat comunele pentru viitorul generațiilor tinere. Sunt comune în care bătrânii satului beneficiază de toată atenția primarului, dar avem, din nefericire, și comune în care sunt uitați în totalitate de cei care vremelnic le sunt primari. Sunt sate încremenite în timp, în care copiii fac mari sacrificii pentru a putea merge la școală, localități fără apă curentă, fără transport pentru elevi, fără drumuri asfaltate, fără acces la servicii medicale. Astfel de situații sunt inadmisibile într-o țară membră a Uniunii Europene, într-o țară care are la dispoziție atât de mulți bani pentru a dezvolta și implementa proiecte.

Suntem oamenii potriviți pentru a transforma județul Călărași. Aveți încredere în noi, administrațiile liberale au demonstrat până acum că se poate și altfel, că poate să ne fie mult mai bine. Pe 9 iunie, votați pentru dezvoltare, pentru un trai mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Continuăm!

Comandat de PNL Călărași CUI Mandatar 21240015

About Valentin Popa

administrator - Divers Media Solutions SRL

Check Also

Ziua Eroilor comemorată în Municipiul Călărași

Joi, 13 iunie 2024, în ziua prăznuirii Înălţării Domnului nostru Iisus Hristos, la Cimitirul Central …

Eroare RSS: WP HTTP Error: Nu a fost furnizat un URL valid.

Sport

Anunturi

Buletin de presa I.P.J. Calarasi


Find us on Facebook

Canalul Divers Media

Comentarii recente

Arhive